‘New kids on the block’ voor AWA

Een update

AWA geturfd
AWA geturfd

Het is eind september 2013 en het seizoen loopt verder in huize Hanns in Uberach. De ‘new kids on the block’ zijn al gebotteld  en er wordt uitgekeken naar de eerste verkoopcijfers. In de laatste nieuwsbrief worden de nieuwste cuvées aangekondigd:

WAT Elevage en Fût de Vin Jaune  55° , AWA Elevage en Fût de Riesling Selection Grains Nobles  43.5°, AWA Elevage en Fût de Riesling Selection Grains Nobles Coeur de Barrique 50.6°, AWA Elevage en Fût de Gewurztraminer Velours du Palais 43°, AWA Elevage en Fût de Gewurztraminer Velours du Palais Coeur de Barrique 47,5° en AWA Finition en Fût de Marc de Gewurztraminer 43°

Met name naar de AWA Elevage en Fût de Riesling Selection Grains Nobles Coeur de Barrique 50.6° ben ik erg benieuwd. Nu nog informeren waar hij in Nederland te krijgen is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s