No more Clancy’s …

Frank Kiernan
On the move again

(Verschenen op Brabants Dagblad Online op 6 januari 2015)

Tekst: Fred Blans          Foto’s: Bram Hageman

Afscheid van Clancy’s Tilburg

Enkele weken geleden nam Frank Kiernan afscheid van zijn Irish Pub: After 15 years of 7 days a week working, I’m going to take a break and think about my next adventure! I loved my job – but my job had become my life – it was time to make a change ! I’m looking forward to 2015 with much enthusiasm ! Het Brabants Dagblad online  zet Frank voor de laatste keer in het zonnetje. Afgelopen zaterdagmiddag trof ik 3 mannen voor een gesloten deur van The Irish Pub, ietwat beduusd, op zijn minst verbaasd. ‘We komen hier al jaren voor een tasting in The Three Swallows, een potje pool in The Pod of voor een paar pints in de bar tijdens de vele soccer broadcastings. Tsja, en wat dan ? Een van hen duwt nog een keer voorzichtig tegen de deur. Even checken voor de zekerheid. Helaas. Na enig getreuzel lopen ze terug richting Heuvel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s