Wenneker Genever met Islay Cask finish

Een flesbericht van gedistilleerd liefhebber Aart Bogers.

P1130272Een zeer aangename verrassing! De geur is in eerste instantie wat houterig. Heel subtiel ontwaar je daarna wat rokerigheid van de turf. De afdronk is opvallend zacht. Een ‘gewone’ jenever heeft altijd iets scherps. Hier wordt je aangenaam verrast door de volle en zachte smaak, met een kleine tinteling. Daarna wat zoetigheid wat doet denken aan zoethout. Het is duidelijk dat de Islay cask finish zijn sporen heeft nagelaten. Het verrijkt de smaak terdege. Het rokerige blijft best lang in de mond hangen. Op deze wijze komt jenever beslist voor een veel groter publiek toch in de picture! Nog hartelijk bedankt voor deze heerlijke traktatie. Ik had niet gedacht dat jenever zou lekker kon smaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s