2018 wordt het jaar van verhalen op papier

De KilnMag ik een pleidooi houden voor het papieren magazine en boek boven het e-geweld ?

 

Het nieuwe jaar 2018 belooft een jaar van verhalen te worden; 2017 heeft dit meer dan eens bewezen. Echte verhalen moet je voelen, vasthouden en ruiken. De verkoop van e-cars, e-cigaretten en e-boeken stagneert en zal verder dalen. Prima, terug naar de echte ronkende auto, de echte sigaar, het papieren boek. Laten we een kwaliteitsfootprint achterlaten voor onze kinderen.

Als het om verhalen gaat, kan er tenslotte niets gaan boven de geur van geschept papier, de textuur van de pagina, het geritsel van bladzijden. Beste lezers, leg 2 tientjes neer voor een jaarabonnement van papier. Uw leven zal er in 2018 anders uit gaan zien, heus.

De langere versie van deze hartekreet wordt op papier gezet, gedrukt en uitgegeven…. Ik wens u een veelzijdig en geurend 2018.