Inschrijven proeverijen

Whiskyproeven op locatie
Whiskyproeven op locatie

Er zijn 3 smaken:

A.  U boekt een proeverij in de Whiskykamer a 33,50 euro met een aantal passende hapjes. Het aantal personen voor de Whiskykamer is minimaal 6 en max 9 en altijd op zaterdagmiddag van 15:30 tot uiterlijk 17:30; inloop 15:00.

B. U boekt een proeverij bij u thuis a 28,50 euro.

C. U wilt een creatieve proeverij ? Op het water, aan een vijver,  enz… Ook dat kan in overleg.

Stuur om te boeken een email naar fredblans@gmail.com

Voor alle proeverijen geldt dat voor de whiskyglazen (6 per persoon), de placemats en de (basis)whisky’s wordt gezorgd. Uiteraard krijgt u uitleg over wat u ruikt, ziet en proeft. Ook het grotere verhaal over de productie van whisky wordt verteld. Hebt u geen enkele ervaring met whisky ? Geen probleem, iedereen kan meedoen. Het gaat niet om enkel kennis opdoen, een gezellige middag of avond met vrienden of collega’s staat voorop. In vrijgezellenfeestjes zijn we niet zo goed.  

U zorgt voor de extra’s op tafel: water en waterglazen. Wat hapjes tussendoor betreft kunt u advies krijgen. Ook over eventuele sigaren . Verzoeken voor duurdere whisky’s dan de basiswhisky’s zijn altijd bespreekbaar. Het standaard aantal whiskyproevers is tussen 8 en 12, maar wilt u een grotere groep uitnodigen ? Geen probleem; dan graag even contact. De proeverij wordt ten minste 3 weken van tevoren aangevraagd.

Proefkalender 2020

Maart-april / Whiskygek Sjef Verhoeven geeft een gastproeverij in de Whiskykamer over de basics van whisky.

Maart-april / In de Whiskykamer ga ik interessante verbanden zoeken binnen de verschillende expressies die drankgrootgrutters als Diageo, Suntory Holding en Pernod Ricard ieder hebben.

7 februari 2020  / Let’s go East in de Whiskykamer. Een privé tasting die start in India, doorreist naar Taiwan en eindigt in Japan. Oosters en exotisch…..

1 februari 2020  / Wereldwhisky’s in de Whiskykamer. Ditmaal zullen de proevers zelf met een whisky te komen die ze op hun vakantiebestemming hebben gevonden….Bring Your Own ! De eerste whisky’s liggen al vast: Patagonië en België…..

24 januari 2020 / Leg Before Wicket reist af Noord-Holland om daar het jaarlijkse Burns Dinner luister bij te zetten. Thema: Burns en zijn Reizen.

Proefkalender 2019

28 november 2019 / Leg Before Wicket verzorgt een privé tasting (12 personen) in Den Bosch: American whiskeys

5 oktober 2019 / 6 Franse whisky’s.  De Franse whiskyindustrie is booming en de kwaliteit doet zeker niet onder voor de gerenommeerde wereldmerken. We gaan het zien….. à bientôt!……….. Wederom in De Whiskykamer (32,50 pp). VOL

22 september 2019 / Amerikaanse whiskeys. Ditmaal op een andere toplocatie: The Irish Cottage in Oude Niedorp (Noord-Holland).

6 juli 2019 / Erin go Bragh ! (De Ieren komen !) Ierse whiskeys in De Whiskykamer (32,50 pp). VOL Open inschrijving

16 juni 2019 / privé tasting / gesherriede whisky’s in De Whiskykamer

14 juni 2019 / Wereldwhisky’s; ditmaal in Helmond. 

6 april 2019 / Europese whisky’s in de Whiskykamer.

Open inschrijving op 6 april 2019: Europese whisky’s in de Whiskykamer. Van Tsjechië  naar Frankrijk, van Finland naar Ierland. Deze sessie is inclusief enkele Europese hapjes en kost 32,50 euro pp. Inloop 15:00 uur, start 15:30 en einde uiterlijk 17:30. VOL.

 

februari 2019 / Whisky workshop in Rosmalen: Keuze uit 9 whisky’s, van licht naar medium

februari 2019  / privé proeverij in Tilburg: 6 wereldwhisky’s

januari 2019 / privé tasting op 12 januari 2019 in de Whiskykamer: Japanse whisky’s

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s